Uslovi Korišćenja – NLP za decu

USLOVI KORIŠĆENJA

 

Prijavu za radionice možete izvršiti samo na sajtu Instituta. Mi Vas molimo da pre nego što se prijavite, pažljivo pročitate Uslove korišćenja do kraja.

 

Nakon prijave na mail ostavljen u prijavi ćete dobiti predračun/ponudu  sa informacijama o mogućnostima uplate. Mesto na treningu je obezbeđeno nakon uplate. Nakon završene edukacije na mail ćete dobiti račun.

 

NLP Radionice za decu i tinejdžere

 

Cena obuhvata predviđene radionice, sav potreban radni materijal (skripte, flomasteri, bojice, papir), kao i vodu.

 

U slučaju da smo prinuđeni  da otkažemo trening iz opravdanih razloga ( bolesti trenera ili nedovoljnog broja polaznika) i više sile, vraćamo vam uplaćenu kotizaciju.
Za ovakve situacije polaznici imaju pravo da izaberu prvi sledeći termin radionice, sa već plaćenom kotizacijom.

 

U slučaju sprečenosti deteta da prisustvuje edukaciji nakon plaćene kotizacije polaznik zadržava pravo da izabere prvi sledeći termin edukacije. U slučaju potpunog odustajanja polaznika, refundiramo 70% ukupne sume ( od preostalih radionica) dok Institut zadržava 30/% u svrhu manipulativnih troškova.

 

Obrni igru NLP za decu i tinejdžere predstavlja sistem podrške deci i roditeljima kroz gotove alate i strategije za dalji razvoj. Radionice u okviru programa Obrni igru predstavljaju podršku deci i mladima u razvoju socio – emotivnih veština i nemaju terapeutsku svrhu.

 

Obrni igru NLP za decu i tinejdžere nije pogodan za one sa složenim problemima sa mentalnim zdravljem.

 

Prisustvo radionicama nije dozvoljeno onim članovima koji nisu potpuno zdravi (virusna oboljenja).

 

Trener – predavač je odgovoran za učesnike isključivo za vreme trajanja radionica, a roditelji su dužni da učesnike dovode i odvode.

 

Trener – predavač zadržava pravo da sa radionice udalji svakog učesnika koji ispoljava nasilje bilo koje vrste, verbalno i fizičko i na bilo koji drugi način ometa učesnike radionice i trenera u radu.

 

Nakon radionica decu je moguće preuzeti u holu prostorija PCI.

 

Maloletni učesnici mogu da napuste radionice bez pratnje roditelja/staratelja samo ukoliko poseduju pismenu saglasnost oba roditelja/staratelja, koja mora biti dostavljena treneru od strane roditelja/staratelja lično.

 

Svi učesnici su upoznati sa programskom strukturom i dinamikom radionica.

 

Propuštena radionica, zbog izostanka učesnika, se može nadoknaditi u narednom ciklusu radionica.