Politika Privatnosti

Power of Communication Institute obvezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naše web stranice. Kako bi Vaše vreme provedeno na našem websajtu bilo što kvalitetnije, potrebne su nam određene lične informacije o Vama sa ciljem prilagođavanja sadržaja.

Molimo vas da pročitate ovu politiku privatnosti i razumete kako se odnosimo sa Vašim ličnim podacima. Ova izjava je podložna izmenama pa savetujemo da povremeno proverite njen sadržaj.

Politika privatnosti opisuje načine na koje Power of Communication Institute koristi lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike zaštite privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika zaštite privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike će biti objavljen na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom našeg sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike. Ukoliko imate pitanje u vezi sa politikom privatnosti ili u vezi sa načinom na koji postupamo sa informacijama koje nam dostavljate pišite nam na mail info@pci.rs

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Websajt možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da ostavite bilo kakve lične podatke. Odlučite li iskoristiti neku od usluga koje nudimo nužno je da nam ostavite lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da vam obezbedimo traženo. 

KAKO PRIKUPLJAMO INFORMACIJE

Websajt traži Vaše lične podatke samo ukoliko želite koristite neku od naših usluga i samovoljno popunite formular na našem websajtu.

Posetite li websajt, naš web provider automatski beleži podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice sa koje ste došli, informacije o stranicama koje posetite na našoj web adresi.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšanja kvaliteta usluge.

Napomena: naš web provider ne beleži vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za Vašu ličnu identifikaciju. 

Podaci koje prikupljamo su sledeći:

-Domen i IP adresa

-Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu

-Vreme pristupa i dužinu posete

-Strane koje posećujete

-Ukoliko ste linkovali naš portal sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta

-Ukoliko nam sami prosledite informacije

U kojim slučajevima beležimo vaše privatne podatke:

 – Slanje poruke

  (Ime, prezime, email – na koji vam dostavljamo odgovor)

– Prijava za trening

Kontakt podaci i pitanja se čuvaju u internoj bazi dokle god autor ne zatraži da se pitanje iz interne baze izbriše.

KORIŠĆENJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Prikupljene informacije koriste se samo u saglasnosti sa ovom politikom privatnosti.

Vaše lične informacije se koriste:

Kako bismo vam mogli dostaviti odgovor u što kraćem vremenskom periodu i odogovoriti na sve vaše zahteve.

KAKO DELIMO INFORMACIJE SA DRUGIMA?

PCI neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani, ukoliko to nisu subjekti iz organizacije događaja ili to nije nužno za pružanje usluge. Ukoliko ne želite primati informacije o promenama na našim web stranicama, novosti o našoj ponudi i slične informacije, slobodno nas o tome obavestite. Vaše ime će biti izbrisano s naših lista, ubrzo po primanju vaše poruke.

Power of Communication Institute sme odati lične podatke klijenta:

-U cilju zaštite prava i vlasništva naših web stranica

-U cilju zaštite lične sigurnosti naših korisnika ili javnosti.

-Ispunjavanje zakonskih zahteva

SIGURNOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Websajt posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge web sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim web sajtovima.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime PCI Instituta obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo korisnicima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u PCI Institutu (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

KOLAČIĆI

Power of Communication Institute koristi kolačiće da analizira trendove, da administrira veb-sajt, prati ponašanje korisnika na sajtu i da prikuplja demografske informacije o korisnicima za celokupnu bazu korisnika. 

Partneri smo sa oglasnim mrežama preko kojih prikazujemo oglase na drugim sajtovima. Naša oglašivačka mreža koristi kolačiće da prikupi informacije u vezi sa vašim aktivnostima na ovom i drugim sajtovima i da vam omogući ciljane oglase, bazirane na vašem interesovanju. 

Upotreba kolačića od bilo koje kompanije za praćenje nije obuhvaćena našom politikom privatnosti i politikom o kolačićima.

ČUVANJE PODATAKA O LIČNOSTI

Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo u našoj ličnoj bazi podataka koja se nalazi na internom serveru i po potrebi možemo podeliti na neki od podprocesora koji su pod GDPR regulativom, podatke o ličnosti takođe prikupljamo i čuvamo u okviru email liste (interna baza podataka). Bezbednosni dodaci (Wordfence, Limit Login Attemps) mogu pamtiti ip adresu i skladištiti u svrhe stavljanja na crnu listu za ovaj websajt radi zaštite kako websajta tako i posetioca. Slanjem poruke putem mesendžera, putem Facebook i Instagram platformi ste već prihvatili njihova pravila – a dalje se skladište po ovoj politici.

KAKO NAS KONTAKTIRATI?

U svakom trenutku možete zahtevati da se odjavite sa naših listi ili da vam pošaljemo koje vaše podatke imamo u bazi. Takođe, možete zahtevati brisanje tih podataka slanjem zahtjeva na info@pci.rs

PROMENE POLITIKE PRIVATNOSTI PODATAKA

Sve promene politike privatnosti će biti zabeležene ovde, tako da posetioci naših stranica uvijek znaju koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i u kojim okolnostima ih delimo s trećom stranom.

KONTAKT

E-mail: info@pci.rs