UPOZNAJTE PROMENU

Promena je transformacija postojećeg stanja u željeno stanje. Na tom putu je potrebno da savladamo određene prepreke i otkrijemo i razvijemo određene potencijale.

Kroz coaching učimo kako.

Da li nejasno vidite svoju budućnost? Osećate li se zaglavljenim u životu?

Možda osećate prazninu ili nezadovoljstvo, ali ne znate tačno šta je u pitanju? Ili u vašem životu sve ide kako treba, ali i dalje imate osećaj kao da nešto fali?

Ovo je trenutak za coaching.

Mnogi od nas nailaze na prepreke na svom putu uspeha. Suočeni sa velikim brojem izazova, ljudi se često povlače u sebe, i zbog gubitka fokusa I samopouzdanja odustaju do svojih vizija.

Sada zamislite da ste za svaku svoju ideju imate posvećenog trenera pored sebe, nekoga ko pruža usmerenje, inspiraciju, stručnost i ko je konstantna podrška na putu uspeha, od planiranja do implementacije.

Zakažite svoju besplatnu 30-min konsultaciju sada.

Kada je vreme za coaching?

Kada želimo da pokrenemo promenu, a ne znamo kako da učinimo prvi korak.

Kada smo već pokrenuli promenu i zaglavili se u nekoj od njenih faza i ne znamo kako dalje.

Kada nam se promena desila bez našeg uticaja ili bilo koja druga situacija u kojoj ne znamo kako dalje.

Coach nas vodi i podržava kroz proces promene ali mi smo aktivni učesnici, jer jedino mi znamo šta je nama važno. Za slučaj da ne znamo, potrebno je da to otkrijemo kroz coaching, jer naše važnosti su naša motivacija.

UPOZNAJTE NAŠE COACH-EVE

Sanja Jovanović

NLP Master trainer IN,
Coach Master Trainer ICI
i Wingwave Coach

Sanja Jovanović

U svetu coachinga od 2018 godine, preko 200 coaching sesija. Shvata značaj podrške Coacha na putovanju otkrivanja sebe i pronalazi ljubav i strast prema coaching profesiji.

Glavni motiv na putu razvoja je „ Svako može sam da dodje do znanja i da radi na sebi, da razvija željene sposobnosti, ali ne mora to da radi sam“.

Uživa u stvaranju sigurnog i podržavajućeg okruženja za unapređivanje željenih veština. Uz izraženu sposobnost prepoznavanja ograničenja i veru da svaka osoba u sebi ima sve što je potrebno, i da može efektom leptira, malim pokretima da dovede do velikih promena.

Znanje proširuje dodatnim edukacijama na temu coaching-a poput „Decision Making” i “Coaching for Leadership Excellence” Charlsa Faulknera i edukacijom „Energy Balanced Coaching“ Dragoljub Matić- Profa.
Razvija sposobnosti i veštine za bolje razumevanje efikasnih strategija, donošenja odluka i socijalnih struktura u privatnom ili poslovnom okruženju.

Snežana BOŠKOVIĆ

NLP Master Trainer,
Coach Master Trainer ICI

Snežana Bošković

Poslednjih deset godina se bavi ličnim razvojem i coaching-om ljudi, kako u poslovnom, tako i u privatnom okruženju.

Snežana je član PCI Instituta i kao IANLP Trainer & Coach, IN Master Trainer se bavi individualnim, poslovnim coaching-om, kao i coachingom za tinejdžere.

Snežana nas vodi i upoznaje nas sa procesom promene, otkriva nam kako da prevaziđemo otpore na putu promene i kako da unapredimo svoje sposobnosti i veštine koje nam u tome pomažu.

Poslednje dve decenije se bavila realizacijom mnogobrojnih projekata u oblasti menadžmenta, marketinga, kreiranja strategija i komunikacija. Od toga je dvanaest godina provela na poziciji suosnivača i direktora marketinške agencije sa 30 zaposlenih, gde se bavila rukovođenjem procesima i resursima na polju dizajna, proizvodnje, prodaje i marketinga, kao i ličnim razvojem zaposlenih.Kroz kreiranje organizacione strategije i radnih procesa, kroz povezivanje ciljeva kompanije sa pojedinačnim razvojnim ciljevima zaposlenih, intenzivno je radila na motivaciji zaposlenih, gradeći organizacionu kulturu.Po osnovnom obrazovanju arhitekta, nakon mnogobrojnih projektovanih i izvedenih projekata, stekla je iskustvo u Project management-u, a kreativne koncepte i rešenja je razvijala kroz istraživanje potreba korisnika.

ŠTA JE INDIVIDUALNI COACHING?

COACHING nije

 • Terapija : Coaching nije zamena za terapiju.
 • Iako se coaching može baviti emocionalnim blokadama, nije dizajniran da dijagnostikuje ili leči psihološke poremećaje.
 • Savetovanje: ne daje direktna rešenja ili savete kao konsultanti. Umesto toga, coaching pomaže klijentima da otkriju sopstvena rešenja kroz introspekciju i samostalno učenje.
 • Mentorstvo: Mentori dele svoju stručnost i nude smernice na osnovu svog iskustva. Coachevi, s druge strane, izvlače klijentovo znanje i uvide kako bi podstakli lični rast. i razvoj sopstvene veštine.
 • Rešavanje ni popravljanje problema
  Coachevi ne “popravljaju” klijenta niti rešavaju njegove probleme, oni pomažu u istraživanju opcija i kreiranju strategija.

COACHING jeste

 • Orijentisan na cilj i rezultate: fokusiranjem na istraživanje klijentovih istinskih želja i kreiranjem planova za ostvarenje
  cilja koji je nekada bio samo zamisao.
  Krajnji cilj coachinga je da proizvede opipljive rezultate i održiv napredak, u skladu sa ciljevima klijenta.
 • Fokusiran na rešenja: podstiče razmišljanje i istraživanje i pitanjima usmerava pažnju klijenta da pronađu praktična rešenja za sebe
 • Aktivno slušanje i postavljanje pitanja: da bismo razumeli brige, težnje i misaone procese klijenata bez prosuđivanja, praktikujemo aktivno slušanje i vešto postavljanje pitanja kako bismo vodili klijente u istraživanju njihovih misli, uverenja i emocija.
 • Ovaj proces pomaže klijentima da steknu uvid, izazovu pretpostavke i razviju nove perspektive. Postavljanje pitanja je jedna od najvažnijih tehnike coacha kojim podstiču klijenta na razmišljanje o svojim vrednostima, uverenjima i željenim rezultatima.
 • Unapređivanje veština: klijent se može fokusirati na usavršavanje specifičnih veština, kao što su, komunikacija, liderstvo, upravljanje vremenom, rešavanje problema, donošenje odluka, emocionalna inteligencija, rešavanje sukoba, postavljanje ciljeva upravljanje stresom i poboljšanje međuljudskih odnosa Specifične veštine koje se mogu unaprediti kroz coaching zavise od individualnih ciljeva i potreba.
 • Konstruktivno davanje povratnih informacija: Coachevi daju konstruktivne povratne informacije kako bi omogućili kontinuirani rast i poboljšanje.
 • Upravljanje promenama i osnaživanje: Coach podseća i osnažuje klijenta da preuzme odgovornost za svoje obaveze i svoje postupke. On pomaže klijentima da ostanu na putu promene i ostvarenju ciljeva, nudeći ohrabrenje i podršku dok prate napredak i prilagođavanje u novim situacijama.
Zakažite vašu besplatnu konsultaciju u trajanju od 30 minuta.
Odaberite coach-a, zatim termin u kalendaru, popunite formular sa podacima i zakažite konsultaciju.
 
Zakaži termin
Zakaži termin